JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

STRÖMSHOLM här kommer viiiii!!!!!!!

:D :D :D :D

Shoes


gladiator sandaler med fransar från DNA, 349:-

Vår lilla misse



Här är hon! Längst fram ligger lilla Puma som kommer följa med mig ner till Katrineholm nästa vecka :) Visst är hon söt?

Dålig bloggerska

Jaaa, jag kan ju inte direkt stoltsera med att vara en bra blogg-förebild för tillfället. Skriver ju aldrig, men känner inte riktigt att jag har någon vidare lust. Får se om det ändras.

För tillfället är jag uppe i Östersund hos mamma och pappa och alla djuren. Har hunnit med att träffa lite mysiga vänner <3 Var på stan i måndags och inhandlade skor och hårfärg, Johanna hängde me mig hem så färgade vi på varandra. Så nu är jag lite ljusare, blir fräscht till sommaren tänkte jag. Hittade ett par fins skor som jag inte kunde låta bli att köpa med mig hem. ett par svarta gladiatorsandaler med spännen och fransar. Från DNA, 349:-.....

Igår åkte jag hem till Kalle å Kristian och kollade på fotboll. Tina var också där. Barcelona vann med 2-0 över united YEESSS säger jag bara :) Sedan drog vi ner till hamnen och Marité för lite festande, fick köa i ungefär 45 minuter, var sjuukt mycket folk! Studenter dom flesta I guess. Träffade även på en massa fina människor där; Karin, Lisa, Madde och Kurtan riktigt roligt :)

Nu ska jag ut till stallet och fodra hästarna, sen ska jag lägga mig och fortsätta vila:) PUSS på er alla <3

Varför kommer posten så sent?

Alltså jag håller på att bli totalt jävla knäpp på att posten inte kommer i tid. Igår kom den kl 15, ska den vetkligen komma så sent?! Nästan så jag ska söka jobb där bara så att folk ska slippa vänta och få sin post i tid. Ja, göra något för samhället helt enkelt.
Skämt åsido, posten e nog inte riktigt min grej, men skulle jag få erbjudande så säger jag ju inte nej...

Och hörrni, snälla kommentera inte anonymt de e ju så fjantigt. Från o med nu tar jag bort alla anonyma kommentarer! Folk som inte kan stå för det dom skriver ska inte skriva nåt alls tycker jag. Nu har det inte hänt något speciellt i just den här bloggen, men i den förra jag hade var det folk som hade väldigt svårt att förstå det... men nu vet ni :)

I helgen har jag och Sebbe haft egentid tillsammans, så mysigt :) Vi har varit ute i finvädret och spelat minigolf och kollat på fotboll när VFC vann mot köping (?).
Nu bara regnar det ute vilket gör att man blir depp och på ett jäkla humör, tur att de e träning ikväll så man kan få ur sig lite! :) Matchen mot St Sundby som vi skulle spelat i söndags blev flyttad till torsdag så de e ju tur för min del så jag hinner träna en gång innan.

Har Sebbe i luren nu... bilen e inne på lagning och tydligen så behövs typ hela bilen bytas ut. Kul. Lär ju bli billigt. Inte.
Nej men fyy vad jag e neggo nu..... Skriver nog igen sen ist, PUSS så länge..

Äntligen!

Äntligen lite uppdatering här då:)
Har varit uppe i Östersund i ungefär två veckor, har haft det underbart, många timmar i stallet tillsammans med Emma.
Sebbe kom upp och hälsade på, och i onsdags gick vi hela familjen (jag bjöd pappa, han fick det i födelsedagspresent) på bio och såg premiären av Änglar & Demoner. Jag har läst boken och tyckte den var skitbra, och faktiskt var filmen också väldigt bra! Har man läst boken har man ju lite mer koll....

I torsdags var jag och Emma och tävlade på Dilles kvällstävling. Jag tävlade Kópur och Emma lånade Hrefna av oss. Det gick hur bra som helst för oss båda :) Emma och Hrefna vann V5 och kom fyra i T8 och jag och Kópur vann T3 och kom tvåa i V3!! :D Halåsen-power, eller hur Emmsan?? ;)


Hrefna, Emma, jag & Kópur


Jag & min duktiga Kópur


Bäst <3

Och här är några korta klipp tagna med Sebbes mobil, därav den dåliga kvalitén:

GALOPP


ÖKAD TÖLT


TRAV


Och nu e jag tillbaks i Katrineholm och ska åka å kolla när Sebbe spelar match! Puss & kram <3 <3

Snabb-inlägg

slänger in ett snabbt inlägg här för att uppdatera omvärlden om var som händer för tillfället.
Mormor har flyttat till äldreboende, är sjuk och kräks hela tiden.
Jag har varit på strömsholm på antagningsprov. Intervjun gick bäst, ridprovet i ridhuset bra och ridningen på rakbanan lite sämre.
Kom hem inatt 03:00 efter en 9 timmars lång bilfärd med två hästar i släpet. Ett ord: s-e-g-t.
Längtar hem till K-holm och Sebbe men vill samtidigt bara stanna här uppe och rida hela dagarna.

Strömsholm är min plan A, plan B och ända ner till Ö. Det finns inget annat alternativ för mig. Kommer jag inte in, ja då bryter jag ihop.

Sleep tight. PUSS <3


ps! Är så SJUKT stolt över mina tjejer i Gropptorp som vann över Valla på bortaplan med 1-4. Så jävla skönt. Bra jobbat!!

RSS 2.0