In the middle of the flyttkaos!

Sitter i vardagsrummet för tillfället, omringad av massa kartonger....... det är verkligen hemskt att flytta!!! Allt ska packas ner och packas upp, man ska slänga massa saker och köpa nytt, man ska ha koll på allting... det är inte lätt. Men det kommer bli grymt skönt när det är över! Och det kommer det vara innan veckan är slut :)
Synd bara att det blir så stressigt för att surkärringen som bodde i lägenheten vi ska flytta in i vägrar ge oss nycklarna trots att vi kommit överäns om det.... vilken idiot rent ut sagt. Sebbe ringde till henne idag och när han berättade hur vrång hon var blev jag skitirriterad och ringde upp henne. Försökte låta trevlig i början men med en sån gammal bitchig dam var det inte lätt så till slut blev jag skitarg rent ut sagt. Då slängde hon luren i örat på mig. Riktigt moget av en vuxen människa, håller ni inte med!!!!!

I lördags var vi och s+pelade cup i Linköping, ska jag vara ärlig så trodde jag vi skulle komma skitsist! Men icke sa nicke, vi kom iaf på femte plats av åtta lag. Bra jobbat :) Utvecklande för oss också att få spela mot lag som har så pass högt tempo som dom bästa lagen där hade.
När man kom hem var det bara att göra sig iordning, sen blev det utgång med brudarna, var riktigt roligt! Mycket dans, fattar inte att man orkade efter en halv dag på fotbollsplanen. Dessutom ställde jag mig i duschen igen när jag kom hem från krogen runt typ fyra... men det var skönt, och så slapp sebbe ligga med näsan i mitt sprayade hår då hade han nog inte kunnat andas hehe......

Nu kära vänner ska jag fortsätta packa lite, Sebbe är på jobbet så jag har packat ihop hela köket själv (!) Inte lite grejer kan jag lova ujja.....

Pussar o kramar på er /Jessica <3


Akustisk gitarr till salu!

Sebbe har bestämt sig för att sälja sin akustiska gitarr, han spelar ändå aldrig så.
Den är bara plingad på några gånger, alltså helt ny. Den är av märket Takamine, modell G series G321. Stålsträngar.
Den är svart, riktigt snygg faktiskt... det medföljer ett helt nytt fodral och en bok som heter "Gitarrkomp - ackordspel från början". Jättebra bok om man aldrig spelat förut eller om man bara kan lite grann.
Allt är köpt för totalt över 2000 kr, men han säljer den för 1800, priset kan diskuteras vid snabb affär!
Maila sebbe [email protected] eller ring honom på 070-49 98 89.




//Jessica <3

På måndag startar våran detox

Idag har det inte alls hänt speciellt mycket, var hos sjukgymnasten imorse vid 10 och ska inte dit igen om det inte blir värre bra va? :) Ikväll ska jag prova träna, känna efter hur det känns med nacken men jag tror det kommer gå bra det är mycket bättre idag så.... och såå vill jag ju såklart spela cupen i Linköping i helgen så de e väl bara bita ihop :)

Nästa vecka börjar mitt och Sebbes nya och hälsosamma liv! Vi ska äta nyttigt och så flyttar vi ju så det kommer verkligen kännas som en nystart :) Det kommer bli härligt. Rensa ut kroppen på massa skit.

Har pratat mycker med Johanna och Sara senaste tiden, och de kommer komma ner snart :) Johanna funderar på att komma ner redan nästnästa helg och Sara någon gång i maj lagom till inflyttningsfesten och då följer Christer med också. Jag saknar J och S otroligt mycket..... dom e två av mina närmsta vänner....


Söta Johanna :)


Världens bästa Sara :)

<3 Puss o Kram Jessica <3


 


Sjuklingar

Jag och Sebbe har sprungit om vartannat upp och ner i sängen inatt, vi har båda varit så himla snoriga..... han e så dum som smittade mig, tycker inte man gör så om man tycker om någon så mycket som jag hoppas att han gör hihi....
Huvudet känns bra idag och nacken känns lite bättre, vill så gärna prova träna imorrn hoppas det går annars är det bara bita ihop och köra :)

Nu öppnar stan så jag och Sebbe ska springa ner och köpa lite nödvändigheter... nässpray till oss båda och jag måste ha ny ansiktskräm, har varit utan i en dag och jag ser redan ut som en frasvåffla i ansiktet, det är inte ok.

Massa pussar från eran Jessica <3



 
Någon som kommer ihåg min lilla Dropi? :)

Korken <3

Imorse fick Kormakur tölta vidare till hästhimlen....
Ett bra beslut Ida, han hade så ont och det fanns inget att göra....
Det känns bara så sorgligt att en sån otroligt trevlig häst ska behöva försvinna....
Jag är väldigt ledsen och eftersom jag inte är där uppe så blev det så uppenbart att han är borta nu när jag läste mammas blogg... det känns bra att det gick så snabbt och att han inte hann märka något......



Sista delen av hästens bön:

"....Jag vill leva för dig bara,
om min bön du nu förstår.
Då skall jag för alltid vara
din bästa vän i många år.

Och när min levnads slut är nära
tag mitt liv med varlig hand.
Led mig sista biten, kära,
till hästens evigt gröna land. "

Så det kan gå....

Hallå allihop, hoppas ni haft en bra helg :)
Sa ju att jag skulle skriva efter cupen, men jag mådde inte så bra efteråt. Sista matchen hann jag spela någon minut, sen blev jag fälld och flög ner i golvet och slog i bakhuvudet. Försökte resa mig upp direkt men allt bara snurrade så jag trillade och vinglade... fick gå av planen och låg och vilade ett tag, hade ont i nacken.. men jag bet ihop och kände mig mycket bättre efter ett tag så jag spelade lite i finalen. Tyvärr vann vi inte den och det berodde ju då inte på att motståndarlaget Valla var bättre än oss, utan på en jäkla skitdomare. Förlorade finalen gjorde vi alltså med 1-0. Det är svårt att ta en förlust när det beror på domaren... nej sånt tycker jag inte om....

Vaknade upp igår (söndag) och var väldigt snurrig och illamående, men ingen huvudvärk. Kom också ihåg att jag hade varit uppe på natten och irrat med spy-hink men inte riktigt vad jag gjort... läskigt.... nacken gjorde jätteont, kände mig helt mörbultad som att jag hade varit med i ett slagsmål. Sebbe tvingade med sig mig till akuten och jag fick röntga både huvudet och nacken och dom sa att jag hade lindrig hjärnskakning men ingen blödning som kunde bli farlig så det var ju bra iallafall. Dom såg inget i nacken men man ser ju inga mjukdelar eller senor å ligament på röntgen så jag fick en nackkrage så den ska jag ha nu i 3-4 dagar och sen måste jag ta bort den så inte musklerna blir förslappade. Men han sa att man lätt kan få nackspärr om man redan har ont så den skulle förebygga de iallafall och det är ganska skönt att ha den.... men så surt att jag skulle må så dåligt, det kändes ju helt okej i lördags ändå... aja tur att de inte blev värre de va ju en ganska hård smäll....

Så på tisdag blir det ingen träning kanske inte på torsdag heller men jag vill ju verkligen med på cupen i Linköping ii helgen!! Hoppas det går över fort......

Sebbe är hemma idag också, han är dunderförkyld och har feber upp o ner hela tiden. Han gjorde illa axeln också på sin match i lördags när han stod i mål så han kan inte lyfta armen. Aja tur att vi kan ligga här i soffan och tycka synd om varandra :P

Puss på er <3

Sov-time

Kom hem från bowlingen för en halvtimme sen ungefär, det var riktigt trevligt :) Tack tjejer för en mysig kväll!
Har nyss duschat nu, och ska gå å lägga mig direkt så jag är pigg inför cupen imorrn. Dunderfrukost står först på schemat, sen blir jag hämtad 8.30. Första matchen 9.45 - heja gropptorp :)

Puss och godnatt! <3

Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag då och man har hela helgen framför sig!

Imorse kom skogis hit och han, sebbe och jag spelade lite tv-spel och umgicks. Var hos sjukgymnasten vid 11:30 och han blev glad för mina knän är mycket bättre nu! Då blev jag ännu gladare, jag har känt att ipren-kuren har fungerat, så det känns underbart då kanske man kan röra på sig ordentligt nu utan att vara rädd att få jätteont efteråt :)

Ikväll är det bowling och tacos med tjejerna i laget som står på schemat, ska bli skoj :)
Det är ju så torrt ute så jag är sååå sugen på att inviga mina heels idag, men hmm vet inte om jag kommer orka gå runt i dom.... kanske får bli vid senare tillfälle... snygga är dom iallafall ;)


Har inte så mkt spännande att berätta idag, får se om de kanske blir nåt inlägg när jag kommer hem ikväll annars får ni en uppdatering imorgon efter cupen!
Pussar till er alla <3


I'm walking on sunshine

Idag e de superfint väder, igen! Solen skiner och det är en del plusgrader iallafall. Det är nu jag vill slänga ut alla mina tråkiga vinterplagg och ta fram vitt, beige och pasteller!! Fast man måste nog ta det lite lugnt iallafall, så man inte blir förkyld. Våren är lurig, det är mest bara solen som värmer... så behåll koftan på ett tag till :)

Idag är jag på jättebra humör!! Jag har flera dagar framöver som ser ut som de gjorde när jag bodde i Östersund, fullspäckade med andra ord! Idag har jag och Sebbe varit på soptippen och slängt sängramen, sen åkte vi till Arver (bilaffär och verkstad) och kollade upp vad det skulle kosta att laga centrallåset på golfen. Nu har vi käkat och Sebbe har precis åkt till jobbet... senare ikväll är det träning igen, härligt :) Imorrn ska jag till sjukgymnasten sen ska vi umgås med Skogis och sen på kvällen ska vi alla tjejerna i laget bowla å käka, mysigt va? Men det blir ingen sen kväll för på lördag spelar vi cup i Valla. Jag ser fram emot det :) Kommer ju möta Linnéas lag också, sjukt att vi hamnade på samma ställe eller hur?
Senare på kvällen på lördag ska vi på inflyttningsfest hos Markus och Katrin, ska bli trevligt men det blir ingen utgång efteråt för mig och Sebbe det har vi inte råd med fattiglappar som vi är just nu haha :)

NU NI! Ska jag berätta största anledningen till att jag är så himla sprallig och extra glad idag!!!! Jag har nämnligen bokat en kattunge som vi ska hämta i Örebro i slutet av maj!!! Jag mailade nämnligen till hon som hade lagt ut annonsen på fyra långhåriga små kattungar, och frågade om hon inte hade någon korthårig för jag vill inte ha en långhårig det blir så mycket lurv överallt... och då fick jag ett svar att det fanns en hane! Och jag som vill ha en liten kille. Hon skulle maila bilder på den lille också, och min drömkatt är ju grå. Vilken färg är den då? GRÅ SÅKLART!!! Är det inte meant to be?! Det måste det vara.....
Här är tre små bilder på den lille :)



Nu behöver jag eran hjälp! Vad kan han heta???


Pussar och kramar på er <3

Ny design och lite livsfilosofi

Min kära vän Johanna har hjälpt mig ikväll med en ny design till bloggen, och den här är ju så mycket mera jag, massa rosa :) Jag tycker den blev jättefin! Har ju tyvärr inte så mycket ego-bilder, så det fick bli lite äldre bilder men aja de går ju alltid ändra sen... tack så mycket tjejen, jag saknar dig jättemycket men nästa gång jag kommer upp till östersund så träffas vi igen <3


Idag har jag pratat en del med mammsen i telefon, för det mesta trevligt tycker jag :) Fått en helt annan kontakt sen jag flyttade hemifrån, både med mamma och med pappa det är skönt för när man bor hemma är det så mycket tjafs om allt, framförallt städning hehe.... Men iallafall, när jag hade lagt på luren började jag tänka på hur det var för ett år sen. Hela min värld var helt upp och ner, mamma var jättesjuk och vi visste inte om hon skulle överleva. Hon hade cancer för er som inte vet. Både jag och pappa var ju såklart livrädda och hela vardagen var ju totalt rubbad och vi bråkade mycket under den perioden. Det är inte förrän nu när jag ser tillbaka på den tiden som jag förstår hur dåligt vi egentligen mådde hela familjen under den tiden. Men tur är väl det, hade vi vetat om det då är det inte säkert vi tagit oss igenom det så bra som vi ändå gjorde. Men det var verkligen en hemsk period i mitt liv... och jag är så otroligt glad att mamma blev frisk. Jag ryser och blir helt tårögd faktiskt när jag skriver det här. Men det är sån skillnad att stå utanför, än att som vi var vara mitt upp i det. Dag ut och dag in. Varje timme, varje minut, man tänkte på det hela tiden. Hur skulle det bli om mamma inte klarar sig? Jag måste erkänna att jag och pappa inte hade någon vidare relation innan mamma blev sjuk och därför kunde vi ju inte dela med oss till varandra av våra känslor och lätta på hjärtat. Det känns helt otroligt att mamma orkade stå där på min student med peruk och vara så himla glad för min skull. Att hon även fast hon var så himla dålig och svag stog där för min skull och ställde upp för mig. Hon hade fått sin sista cellgiftsbehandling bara någon vecka innan, och då hade hon ju fått det i nästan ett halvår! Om jag inte har sagt det innan mamma så betydde det så otroligt mycket för mig. Och pappa vi har fått sån otroligt bra kontakt efter den här jobbiga perioden... på nåt sätt så förde de hela familjen närmre ihop. Fatta hur lyckligt lottade vi är. Mamma har fortfarande jättemycket problem med kroppen och både pappa och jag bär ju på våra lass från det här, men vi vann ändå så mycket på det. Vi blev så otroligt sammansvetsade av att allting ställdes på sin yttersta spets. Jag undrar hur våran situation sett ut idag om inget hade hänt. Hade vi utvecklats så mycket tillsammans, och lärt oss prioritera rätt saker i livet? Hade vi sett på saker och ting på samma sätt? Jag vet iallafall att jag uppskattar livet små saker otroligt mycket mer nu. Och ibland kan jag känna att folk hakar upp sig på så onödiga saker. Men vad vet jag, vi kanske behövde det alla tre? Synd bara att det var mamma som fick må så dåligt, jag hade lätt gjort det istället för henne.............................

Fundera på vad som egentligen är viktigt i livet och ta till vara på det. Godnatt sötnosar <3 <3

Dö-less på tjafs vid det här laget....

Jag är döless på alla som ska tjafsa mycket... herregud det finns väl roligare saker att göra det tycker iallafall jag :) Idag har jag varit på stan och letat lite jobb men det finns ju inga verkar det som :( Kanske blir plugg ändå... nu har jag inte tid att skriva så mycket, för Johanna ska få hjälpa mig att fixa iorning bloggen :) jag har ju gjort det som är nu själv, men bättre kan jag inte å hon e skitduktig så det blir spännande jag vill ju gärna ha nåt rosa tror jag :) Puss på er sötisar så länge <3<3


Mina två älsklingar <3

Skrattar alltid åt den här bilden hahaha :)

Ikea-skopping :) ...

Imorse vaknade jag och Sebbe vid halv tio-tiden och jag var jättesprallig så vi bestämde oss för att åka till IKEA :) Vi har ju bestämt en hel del grejer vi ska köpa därifrån men jag var skitsugen på att kolla på allting så vi for iväg till örebro :) Vi köpte en säng som heter Malm, en dubbelsäng, och en jätteskön resårbotten å bäddmadrass så himla nice med ny säng alltså! Sen så köpte vi en tv-bänk till våran LG 47 tummare som kommer bli apsnyggt. Jag längtar verkligen tills vi kan flytta in allting i nya lägenheten och fixa iordning så snyggt!!!! Tv-bänken är i högglansig svart, riktigt coolt måste jag säga och sängramen är svartbrun. Till tv-bänken ska vi köpa en hylla i samma serie och färg att ha ovanför och spotlights att sätta under, åh min inspiration bara flödar!!!!!
Vi fick bråttom hem sen för Sebbe jobbar kväll nu i veckan, tråkigt... :(
Nu ska jag kolla på reprisen av gossip girl, struntade i att titta på det igår för jag å sebbe kollade på space chimps, den va helt ok men det finns bättre såna filmer. Jag älskar verkligen pixars animerade filmer typ hitta nemo, madagaskar, kung fu panda och wall-e, helt underbara ju!

Förresten, tycker ni rätt låt vann melodifestivalen? jag hejade på alcazar...
Nu; gossip girl!!!

Puss o Kram Jessica

Abstinens!!!

Jag har hästabstinens. SVÅR hästabstinens. Ska ringa till Stina någon dag framöver och fråga om jag får komma ut och pussa på hennes små djur utanför Vingåker.
Det finns fyra stycken speciella pollar som jag saknar lite extra just nu....Demantur, Tinna, Kópur och Gandur såklart. Usch vad jag saknar.... saknar saknar saknar........


Demantur, den andra mannen i mitt liv. Mitt egna lilla projekt som visat sig förmodligen kunna bli en riktigt fin femgångare! Det är han som kommer få flytta till Katrineholm när ekonomin tillåter :)


Fina, fina Tinna. Vi tog oss en bra bit på väg du och jag. Den bästa passhäst jag någonsin suttit på! Sjukt bra avelssto dessutom. Bilden är från Toftinges Nationella -08 utanför Norrtälje.


Tinna och jag på kurs på Wången för Vignir förra vintern.


Tinna och jag på vintertölten förra året. Aldrig ridit så fort i pass på tävling. Varken innan eller efter.


Kópur. Min fina Kópur. Dig har jag så mycket fina minnen tillsammans med. Jag antingen gråter eller skrattar när jag har ridit den här hästen. Han är speciell men helt underbar. Otroligt ärlig, känslig och ett stort hjärta. Han har lärt mig så sjukt mycket. Den här bilden är från Lag-SM -07.


Kópur och jag på tävling på Wången -07.


Gandur är mammas mest lovande häst. Jag fick äran att tävla honom på hans första tävling eftersom mamma varit sjuk så länge. Hon kan fortfarande inte rida för kroppen säger ifrån så jag får rida honom så mycket jag vill när jag är i norrland. Sjuuuukt flott fyrgångshäst som verkligen har framtiden för sig.

Lite bilder från mitt Norrland


Söta lilla Griima.

Ljúfur och Kópur.

Min bäbis, Morris.

Mamma till Griima; Litla-Stina.

Leria och Veiga.


Mammas och pappas bröllop.

clothes.

 
                 
                        


  


Toppar, leggings, skor och klänningar från Nelly och Gina tricot.

pok Jessica

Godmorgon med lite bilder

God morgon allesammans! Jag var då inte uppe med tuppen idag, kunde inte sova inatt så jag vaknade vid 12.45. Vet faktiskt inte om det någonsin hänt att jag sovit så länge? Skönt iallafall för då är det inte så lång tid tills Sebbe kommer hem.

Ikväll står det träning på schemat, jag längtar verkligen till varje gång. Jag tycker det är skitkul att ha kommit igång med fotbollen igen :) Men det känns i benen och märks på tekniken att det var några år sen man spelade. Men det kommer nog så småningom tillbaks hoppas jag. Igår bestämde jag för mig själv att jag ska börja äta lite nyttigare också. Ska fösöka slopa vitt bröd, pasta, ris och sånt och försöka äta mer grönsaker och frukt. Och fisk, för det tycker jag e superdupergott. Hoppas jag kan vara lika duktig som jag låter också :)

Här nedan kommer lite bilder från i fredas.

  
 



Puss o kram Jessica

Suck & gäsp

Hade tänkt skriva en Dagens diss nu, men jag orkar inte ens lägga ner min tid just nu på att skriva det jag tycker e pissigt.

Den här dagen har väl varit allt annat än händelserik. Vaknade upp, Sebbe jobbar, satt vid datorn, kollade på reprisen på Goddip Girl (såklart) duschade. Sen kom Sebbe hem. Vi åt mat, kollade på film... jaa, och nu har han gått å lagt sig för han ska upp tidigt imorrn och jag sitter här och e jättepigg eftersom jag försöker sova bort dom tråkiga dagarna då han jobbar.

Igår var vi och kollade på Bandy på Backavallen. Det var mellan Katrineholm-Värmbol (Kvbs) och Lidköping. Såklart stod vi i klacken för Kvbs, och herregud vilket drag det var. Trummor å sånger heeeela tiden, sjukt härlig stämning. Men det var ju för att det var en avgörande match för Kvbs, om de som sämst spelade oavgjort så skulle de gå upp till allsvenskan! Det var en riktig rysarmatch som fick delas in i tre perioder på 30 minuter var istället för två halvlekar på 45 minuter eftersom vädret var skitdåligt. Till och med jag som inte ens är insatt i bandy var skitnervös på slutet och Sebbe skrek mig i öronen hela tiden.... slutresultatet blev 4-4 och alla skrek och var skitglada!
På vägen hem var Sebbe jättehes, han lät som en tjej haha......

I fredags var jag ut med Linnéa och träffade några av hennes kompisar, det var riktigt roligt. Det blev lugnt för mig, är ju en fattig dam för tillfället, men hade en trevlig kväll iallafall. Mötte upp Sebbe vid bion när han slutat jobbet, så jag slapp gå hem själv senare. Så det blev tidig hemgång, snarare 12.30, men det var skönt jag var ju istället pigg på lördagen.

Inga roliga bilder hade jag att lägga in idag, men det kommer väl förmodligen bli fler sen när min rosa fina kamera varit inne på lagning och när jag köpt en ny sladd till den!

Puss o kram Jessica

Från Sebbes födelsedag

Här kommer två bilder som jag lovat från Sebbes och min middag i söndags. Visst ser det riktigt mysigt ut? :)




Puss o kram Jessica

The Hills season 5

Snälla låt mig inte vänta längre!! Kolla in det här och ni kommer längta lika mycket som mig efter nästa säsong.......

The Hills - MTV Shows


Puss och Kram Jessica

My life would suck without you

Jaha, då blev det en sen kväll igen då! Sitter uppe och väntar på Sebbe som kommer hem om en timme, då ska jag ut och hjälpa honom med startkablar på bilen (hur det nu funkar) eftersom han hade glömt helljuset på hela natten.. smart kille :)

Tidigare ikväll har jag varit å tränat fotboll, idag körde vi lite fys också de va skönt för kroppen även om det var lätt fys. Man känner ju att man har lite muskler att väcka till liv igen efter några års dvala iallafall!

Nu har jag inte så mycket annat roligt att skriva, så ni får hållas till imorgon! God natt på er och hoppas att ni redan sover gott :)


Jag på studentflaket i somras. Champangen i högsta hugg såklart :)

Skön helg

Åh har haft en riktig superhelg tillsammans med Sebbe :)
I lördags bjöd vi hit lite folk för att fira Sebbe som fyllde år i söndags. Vi blev nio personer totalt, och det var jag, Sebbe, Johannes, Elin, Skogis, Winberg, Kenneth, Markus och Cathrine. Det var riktigt trevligt med tacos, god dricka och roliga spel! Måste göras om, hoppas det är någon annan som fyller år snart som kan bjuda in till nåt liknande :)
Just det, får ju inte glömma att nämna att Sebbe gjorde en jättegod tårta! Köpa goda (men dyra!!) jordgubbar från Spanien. Inte lika goda som våra svenska såklart, men helt klart en hit i det här slaskvädret!

I söndags sov jag och Sebbe ut och tog det lugnt, och han fick bestämma vad vi skulle hitta på hela dagen eftersom det var hans födelsedag :) Så när vi vaknade bestämde vi oss för att diska iordning allting från dagen innan så det var fint, och det gick ganska fort så. Sen gick vi till Sebbes mormor och morfar och spelade kort och fikade!
När vi kom hem var klockan ganska mycket så då lagade vi god mat och jag dukade upp jättefint med massa ljus och då blev Sebbe glad :)

Jobbsökandet fortsätter. Det är nästan ett heltidsarbete i sig bara det faktiskt. Jag längtar verkligen efter att ha ett jobb att gå till på dagarna!! Det låter konstigt va, men jag tycker inte om att bara gå hemma och skräpa och inte få något vettigt gjort. Får ju dessutom ingen inkomst för att vara hemma och plocka.

Ska lägga ut en bild imorgon från min å Sebbes mysmiddag i söndags så får ni se :)

Puss o kram Jessica


RSS 2.0