Kämpaglöden har vi verkligen

Jajemensan, vi fick kämpa en hel del igår på matchen när vi Gropptorp mötte Vingåker på hemmaplan. Vingåker har flyttat ner från division fyra så det är nog ett av topplagen i våran serie i år. De har vunnit mot Valla med 4-1 eller nåt sånt, och då vet vi ju alla att vi och Valla är jäkligt jämna.... men vi fixade 0-0. Riktigt härligt tycker jag. Bra jobbat alla i laget! :) Cathrine var gryyym i mål, extra plus till henne...

Imorse vaknade jag och Sebbe vid tio-tiden, och Sebbe hade igårkväll kläckt ur sig att "man kanske skulle ut å springa imorrn". Inte så pigg på det var han idag, men jag var! Så jag hämtade träningskläder och allt till honom så då hade han inget val. Vi sprang längst Djulö allé och under stora vägen, förbi backavallen och ner vid pingstkyrkan. Vi åkte samma runda med bilen sen och det blev en helt okej runda på 6,5 km! Duktiga vi är!

På onsdag åker jag upp till Östersund och ska hjälpa mormor att flyttstäda. Nu ska hon äntligen få flytta in på hem och få lite mer hjälp. Det är i sista minuten... hon har ramlat många gånger senaste tiden och brutit handen och kanske svanskotan.... tur att hon är på så bra humör iallafall!

Får väl se vad som annars händer i helgen förutom att rida på min underbara Demantur :)



Puss&kram <3

Strömsholm Islandshästutbildningen

Goddagens! Allt bra med er? Med mig är det bra, för första gången på länge så kunde jag sova ut ordentligt imorse... vaknade vid 11 helt utvilad. Sköööönt.
Okej, jag tänkte inte berätta för många alls att jag faktiskt har sökt till Islandshästutbildningen på Strömsholm, blir så jobbigt då om man inte kommer in. Men jag ångrade mig, det kommer ju fler chanser i så fall, och jag vill verkligen, verkligen, verkligen komma in och ska göra allt för att göra det också! Ansökningspapprena blev en hel bunt, otroligt mycket papper alltså....
Nästa måndag är det ridprov på Strömsholm. Jag tänkte ta med mig min pärla Demantur! Blir en jäkla bit att åka, så håller ögon o öron öppna om hästar här nere men det känns ändå tryggast och bäst att ta med sin egen. Dessutom är det en till tjej som ska åka med häst från Östersund, så vi samåker och det gör det hela mycket enklare. Det är ju kostnaden för resan som är värst egentligen.... plus att vi nog måste åka redan på söndagen, så inte hästarna är så stela när vi ska rida.  Efter en sån resa känns det schysstast att låta dom vila några timmar iallafall. Åååååh jag e så fruktansvärt nervööööös! Men i och med detta så kommer jag förmodligen då upp till Östersund nästa vecka onsdag eller torsdag.


Min fina Demantur :) Håll tummarna för mig!!!!!!!



 

Pussar & kramar

Mamma på tv!

Imorse var mamma med på tv! Hon blev intervjuad igår av Marcus Noterius. Hon är en av de som överlevt bröstcancer.
Kolla in klippet HÄR! Kika även in på mammas blogg!




Pusss <3
Psssst.... jag har sökt skola!!!

Såklart.....

...vi ska ha inflyttningsfest snart! Jag och Sebbe ska bestämma ett datum idag när han kommer hem från jobbet. Vi får ju inte ha någon match någon av oss som det krockar med..... men absolut blir det nu i maj! :)


Pussssss <3

Bilder på lägenheten


Välkommen in!


Köket


Vardagsrummet


Vardagsrummet


Badrummet


Sovrummet


Sovrummet


Balkongen från sovrummet


Fint vi har det va? :) Allt är inte klart än, kommer bli mycket mer hemtrevligt när vi får upp tavlorna och lite mer grejer. Men vi trivs jättebra och ni är välkomna att hälsa på! :)
Pussss

Det börjar ta sig!

Goddagens allesammans! Idag är jag på strålande humör, härligt va :)
I helgen har jag och Sebbe haft en riktig myshelg, så länge sen det länns som att det var sist! Igår följde jag med ut till Hampetorp och såg Gropptorp bli slagna med 4-1..... men tyckte dom spelade bättre än vad resultatet säger. Jag skulle ju själv säga att en riktig målvakt hade varit på sin plats men aja....
Nu till veckan blir det träna tisdag och torsdag, sista två träningarna innan säsongen drar igång på riktigt! På söndag spelar vi första seriematchen mot Vingåker. Vi kommer såklart vinna :)

Jag har även ett jobb på g nu! På onsdag ska jag träffa en tjej som heter Erika, ni får väl veta mer efter det :)


Ååh men visst blir man otroligt shoppingsugen nu när vädret är som det är?! Snart är det sommar :) Mmmm MYS!



Puss o kram Jessica


Soligt ute, åska i huvet...

Är trött med världens huvudvärk, blir därför ett kort inlägg.....
I onsdags spelade vi match mot Valla, vi bjöd dom på ett mål och förlorade därför med 1-0. Tur att det bara var träningsmatch. Konstaterade att min kondis är under all kritik, skärpning!
I torsdags tränade jag, var skittrött å sliten sen matchen. När jag kom hem fick jag huvudvärk o den har hållt i sig sen dess....
Idag har jag o Sebbe varit på promenad i 2 timmar, fint väder är det också. Köpte allergitabletter så nu kommer jag slippa snora jippie :)
Efter Sebbe åkte till jobbet städade jag lägenheten, det tog två timmar men nu är det fint i alla vrår och hörn.... luktar gott gör de också....
Fick ett mail från mamma, en av dessa kissemissar kommer flytta hem till mig å sebbe å en till mamma o pappa:



Sötnosar!


Puss o kram <3

Hemma i Katrineholm igen :)

Tog en sista minuten-resa kl 06 imorse, så nu är jag hemma i Katrineholm igen!
Ikväll ska vi spela match, och jag fick ju så jäkla mycket skavsår av mina gamla skor så jag har varit på jakt efter nya fotbollsdojjor. Var in och snackade med dom på Stadium om dom där rosa Nike skorna, men tyvärr sa dom att minsta storleken på dom var 39 och 2/3...... så det sket sig med det..... men dom sa åt mig att hålla utkik för "man vet ju aldrig dom kanske kommer in". Konstigt att dom inte finns i mindre storlekar, jag menar det måste ju mest vara tjejer som vill ha dom eller har jag fel?
Spran in på sportringen och kikade och gjorde mig ett riktigt kap. Dessa Adidas Predator blabla nånting med Traxion-special-sula-grej var på rea till kanonpris, 299 kr. Provade och dom var supersköna. Så kan jag ju längta efter dom rosa så länge då :)



Kom till Backavallen och heja på oss på träningsmatchen ikväll kl 18:00 mot Valla på konstgräset!


Puss o Kram Jessikatt

Weekend i Östersund!

I fredagskväll kom jag upp till Östersund! Därför jag inte har hunnit blogga nånting, har haft fullt upp.

I lördags hade mamma kurs hemma, kul att träffa alla igen, brukar ju vara samma bunt som är här :)
Jag som har varit så ridsugen i flera månader red massa hästar, så underbart jag har verkligen längtat otroligt mycket.... Fick mig en rodeo-tur på Assa som en extra bonus också, haha!
På kvällen åkte jag in på stan för att träffa Sara, äntligen :) Vi gick först upp på tingan och mötte upp Christer och company, sen drog vi ner på News och satt där och hängde. Jag och Sara var skittrötta, vet inte varför... men det var skoj att träffas igen :) Kvällen avslutades med en kebabtallrick, mumms!

I söndags var det fortfarande kurs, och packet var aningen ändrat, Sofia kom t ex och lånade min Demantur, det gick hur bra som helst! Skoj :) Hon är sugen på att låna honom tills jag kan ta honom ner till Katrineholm, hmm jag funderar starkt på det hon rider honom väldigt fint och jag vet att hon är noggrann!
Senare på kvällen åkte jag och träffade Kristian, Kalle och Emil... vart ju en liten speciell kväll.... först var vi hos Kalle, sen in på stan och Captain Cook då Inge Jorm spelade (förresten, hur bra som helst). Sen drog vi till Kalle igen och om vi sammanfattar allt som hände med en badrumsdörr inslagen med hammare så hajar ni allvaret...

I måndags så kom Helen och Solveig och vi red ut tillsammans, härligt :) Helen på sin nyss inridna Mani som är hur trevlig som helst och Solveig på sin nya Ljúfur som gör allt för att vara henne till lags. Jag red såklart på min guldklimp Demantur som alltid är bäst och alltid kommer vara ;) Längtar tills jag får råd att ta honom hem till mig i Katrineholm! Den dagen då det händer kommer jag vara så jäkla glad :)

Idag hade jag tänkt åka hem till Kholm och Sebbe, men så finns det inga tåg?! Har chansen att åka med 17-tåget, men då är jag inte framme i sthlm förrän 22.30 å då går det inga tåg till katrineholm... SUCK...... så får nog ta en sista minuten biljett imorgon! Det tåget isf går kl 06 på morgonen så då är de ju lättare å sova på tåget iaf....
Jag o mamma ska snart in på stan å kolla runt lite, va längesen nu :) Dom ska ju öppna så jäkla bra affärer här nu, både Gina tricot och Monki! Och så är det snack om att Zara också kommer, men som sagt bara snack än så länge men det är ju underbart, Östersund kommer bli Norrlands metropol! Better than Sundsvall snart, hehe.......


Hanna och Humlan :) Ser ni vad mycket snö det fortfarande är?!


Mamma o pappa har köpt nya utemöbler, ÄNTLIGEN säger jag!!
Blev en go fika där på uteplatsen igår, Helen Jerry o pappa på bilden:)

Pussar o kramar från jämtlandsståschan <3

Nike goes pink

Är det inte konstigt, att när jag äntligen funderar på att införskaffa ett par nya fotbollsskor så lanserar Nike dessa? Dom är bara ett måste ha för mig, dom kommer bli mina i sommar.
Jag ska glänsa på planen i mina snygga pjucks!








Äntligen!!!

Äntligen har vi börjat träna ute! Så himla härligt det var att lira boll ute på gräset med ytor istället för lilla hallen i marmorbyn :) Jag har verkligen längtat efter att spela ute, tycker det är mycket roligare. Märkte bara att kondisen inte riktigt räcker till när man ska springa så mkt mer :P Men det är nåt jag får jobba på...

Har inte hunnit tagit några bilder på lgh än, men det kommer, ikväll om jag kommer ihåg.
I helgen kommer jag till Östersund! Och sebbe kanske följer med! Ska bli skönt. Hoppas det inte är så kallt bara...... här nere är det ju nästan sommar vissa dagar :)
Skriver mer ikväll!
Förresten, om ni undrar mer om storsjöyran eller vill hålla er uppdaterade så kan ni göra det HÄR!

Pussar o kramar <3 /Jessica

Städdag för Gif...

Godmorgon! Vaknade tidigt idag, solen lyste så det var riktigt ljust i sovrummet. Sebbe är på jobbet så ja e själv till 15.30.
Igår var vi ute i Marmorbyn och städade upp fotbollsplanen inför sommaren och tog ner rinken så vi ska kunna träna även där... det var riktigt tungt ska jag säga och dom flesta i herrlaget smet ju så det var vi starka tjejer kvar som jobbade som djur... vi är duktiga vi! Sen blev det lite fika.
Senare på dagen kom Elin och Johannes och hälsade på och kollade in våran lägenhet. Vilken mage hon har fått!! :) Dom har nyss köpt ett hus, jättetjusigt och i ett väldigt fint område. Blir bra det när den lille kommer :)

Ska ta lite bilder på lägenheten senare idag när Sebbe kommit hem med sin mobil (och kamera), fick ju önskemål från mammsen och det är klart det ska komma bilder....
Puss på er!! <3





Till er som inte redan visste...

Här kommer en lista på de artister som hittills är klara till Storsjö Yran 2009! See you there!!

Lady Gaga (US)
(Ni kan ju lita på att jag kommer stå längst fram vid stora scenen den 1 augusti)
Amy Macdonald (UK)
A Camp
Ulf Lundell
Thåström
Lena & Orup
Takida
Timbuktu
TV On The Radio (US)
Sahara Hotnights
Opeth
Veronica Maggio
bob hund
Hello Saferide
Crystal Castles (CAN)
Frida Hyvönen
Petter
Sugarplum Fairy
Johnossi
Perssons Pack
Titiyo
Florence Valentin
Deportees
Ossler
BigBang (NO)
Abalone Dots
Jonathan Johansson
Henok Achido
Two white horses
Fatboy
Hassle
Lorentz & M.Sakarias
Parken
Simon Norrsveden
Itchy Daze

Då var det Jungfrugatan 1D!

Japp, i tisdags och onsdags jobbade vi som galningar för att hinna flytta och städa allt. Och vi hann. Med tre minuters marginal!!! Men nycklarna kom in i tid och nu sitter jag i nya lägenheten :) igår strax efter tre kom sängen och tv-bänken från Ikea, så jag och (mest) Sebbe har skruvat och satt ihop allting. Det tog sin lilla tid ska ni veta! Men som sagt, nu är det bara packa upp allt i lugn och ro, vi kommer få det superbra här :) Kom gärna och hälsa på :)

Igår ringde mamma och berättade att Litla-Stina (äldsta hunden) fått livmoderinflammation och fått åka in direkt på operation... jag blev jätteorolig och grät en skvätt.. hon e ju vårat allt den lilla tjejen... men idag ringde mamma igen och sa att allt hade gått jättrebra och att hon skulle bli helt bra igen :) Dessutom kommer dom slippa att hon löper och risken för cancer och sånt minskar men det tråkiga är att hon inte kommer kunna få fler valpar... tråkigt, men det viktigaste är att hon mår bra!!

Stinas ena valp Griima, som mamma och pappa behöll! Sötnos :)

Fick ett sms från Sara nu på dagen också!!! Gissa om jag blev glad när hon skrev att LADY GAGA KOMMER PÅ YRAN!!! Jag skrek till Sebbe och studsade och är fortfarande överlycklig :) Inte en chans att jag stannar i K-holm under yranveckan iaf, då är det Östersund som gäller. Stråket, musiken, campingen... you name it!! SOMMAR NU TACK!!!!

Nu ska jag fortsätta packa upp lite smått, fått igång tvn alldeles nyss... men det är lååångt ifrån klart.
Ikväll blir det träning!


Pussar o kramar på er!


UPDATE!
Idag har jag och Sebbe varit tillsammans i precis ett år. Tiden går fort när man har roligt:)
Puss på dig älskling!

RSS 2.0