snabbinlägg

Tänkte bara skriva att jag e på plats nere i Kolbäck och strömsholm nu :) Hästen är det dock lite sämre med men jag får skriva imorrn när jag vet lite mer....
Imorgon börjar skolan!!!! :D


Pussokram Jessica


Mysig dag på stan med massa fika

Idag har jag haft en riktigt mysig dag på stan med Sara :) Vi kikade runt i affärerna, tog en rejäl fika på Wedan, frågade efter dom otroligt snygga grejerna dom ska få in på BikBok och sen gick vi till biblioteket där Sara skulle låna lite böcker till plugg. Blev även en liten fika där. Och såklart åt vi även uuunderbaara glassen på Wedan.
Var otroligt roligt att ha en dag enbart med min underbara, fina vän Sara. Blev mycket snack om allt och inget, och det sitter alltid fint! På fredag åker ju jag ner till Kolbäck och Strömsholm och börjar skolan på måndag, men ska verkligen försöka träffa henne så ofta det går ändå. Riktiga vänner växer inte på träd!

Sara och jag sa hejdå vid 15-tiden och då promenerade jag i spöregnet till pappas jobb och fixade lite mer med CSN inför skolan. Så nu är allt postat och klart. Känns otroligt bra.... Längtar verkligen!!!! Saknar Julia å Sebastian också och dom kommer jag få träffa på söndag kväll :)

Nu funderar jag på att lägga mig snart, men först ska jag läsa lite bloggar......

Puss & kram Jessicat <3

Gimme gimme mooore.....


Storsjöyran 2009

Ja då har man varit på ännu en upplaga av storsjöyran, och hujja så roligt och så otroligt mycket bra artister det varit i år. Laddaren till min kamera är spårlöst försvunnen, så rosa pärlan fick stanna hemma och vila. Därför så förlitar jag mig på allt underbart folk jag festat med dagarna fyra att det kommer läggas ut massor utav bilder på bloggar, facebook, bilddagbok, youtube.........
Allra bäst under helgen var dead by april, erik hassle, amy macdonald och såklart Evert Ljusberg, allas vår president a la Jämtland. Sjukt mkt bra liveartister, tror aldrig att jag varit så nöjd med yran som i år. I lördags sprang vi hit och dit mellan scenerna och krängde en vildsvinskebab här å där. Lyckades dock stå längst fram på alla jag ville se förutom dead by april där vi var lite sena..... Som sagt, SÅ många var allra bäst i år!

Men, så fanns det ju en som var bättre än allra bäst. Som hade jordens scenshow och de bästa låtarna. Så otroligt cool och speciell; ett original. Som vi alla vill kopiera. Ge oss mer coola brillor. Mer blont hår. Mer dansgolvsdängor. Mer rosettfrisyrer. Mer glitter och bubblor. Mer pokerface.

GE OSS MER LADY GAGA!



_____________________________________________________________________

RSS 2.0